Tegels bij Jan van Sundert

Bent u op zoek naar nieuwe tegels of tegelwerk van A-kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij tegelhandel en tegelspecialist Jan van Sundert te Etten-Leur aan het juiste adres. Een tegel uitzoeken gaat niet altijd vanzelf en kan vaak erg lastig zijn. Er zijn zoveel soorten, kleuren, afmetingen en mogelijkheden waardoor u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Goed advies, een ruime keuze en een overzichtelijke showroom is wat u nodig heeft. Als tegel specialist helpen wij u dan ook graag verder met betrekking tot het maken van de juiste tegel keuzes.

Grootste vloertegel en wandtegel showroom van de Benelux

Of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, badkamertegels of keukentegels,  in onze ruim 5500m2 grote tegelwinkel vindt u de grootste tegelcollectie van de Benelux terug. Wij hebben ruim 1000 type tegels op voorraad welke allen te zien zijn in onze grote tegelwinkel.

Hierin maken we gebruik van grote vloertegel vlakken, wandtegel kasten en complete badkamer-, toilet- en keukenopstellingen zodat de collectie goed in het echt te beoordelen is. Tegels uitkiezen doet u namelijk niet van een plaatje. Lichtinval, gebruik van verschillende formaten en het toepassen van bijvoorbeeld een vloertegel op de wand hebben allemaal invloed op hoe het tegelwerk overkomt.

Ook de diversiteit aan formaten is door de jaren heen alleen maar toegenomen. Waar 10 jaar terug een 60x60 vloertegel al groot was, worden tegenwoordig steeds vaker nog grotere formaten toegepast zoals bijvoorbeeld 80x80 , 90x90 en zelf 120x120 vloertegels. Bekijk hier al onze vloertegels. Ook de wandtegels worden steeds groter. Zeker wanneer deze als badkamertegel wordt toegepast is een groot formaat tegel fijn, dit omdat hoe groter de tegel hoe minder voegen en dus praktischer in onderhoud.

Ook komen er steeds meer bijzondere formaten op de markt. Hexagon tegels zijn hiervan een voorbeeld, dit zijn tegels met 6 hoeken welke vooral als badkamertegel gebruikt worden. Ook vloertegels in visgraat plaatsen is erg populair. Deze manier van betegelen wordt vooral toegepast bij houtlook vloertegels, maar ook op de wand zien we dit steeds vaker terug. Vooral in badkamers, toiletten of keukenwanden worden vaak klein formaat, langwerpige tegels in visgraat op de muur toegepast.

Tegels in alle stijlen

Binnen ons grote assortiment vindt u tal van verschillende typen tegels. Op zoek naar Keramisch parket (houtlook tegel), Portugese tegels, betonlook tegels, steenlook tegels, mozaïek tegels of steen strips? U vindt ze allemaal in onze tegelwinkel terug. Daarnaast zijn wij ook vtwonen tegel dealer en vindt u het complete assortiment van hun tegels bij ons in de winkel. Ook met betrekking tot de verschillende kleuren is er voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan de trend kleur mat zwart of aan de vele pastelkleurige wandtegels. Een groene, roze of blauwe badkamertegel als wandtegel zijn erg populair maar ook de witte wandtegels, grijze wandtegels of marmerlook tegels doen het nog steeds erg goed. In onze showroom vindt u alle soorten en stijlen terug.

Voor iedere ruimte een passende tegel

Naast tal van diverse stijlen tegels hebben wij ook voor iedere ruimte een geschikte tegel. In een badkamer of toilet worden vaak net wat andere typen en/of formaten tegels toegepast dan bijvoorbeeld in woonkamer of een keuken. Een keukentegel of woonkamer tegel mag vaak een wat groter formaat tegel zijn dan wanneer deze toegepast wordt in een badkamer, toilet of hal. Ook is de lichtinval in iedere ruimte vaak net wat anders waardoor een tegel in de ene ruimte beter tot zijn recht komt dan in de andere. Bij Jan van Sundert vindt u zowel complete keuken als badkamertegel opstellingen en daarnaast ook tal van woonkamer vloeren, vloeren voor in huis en wandtegel opstellingen. Zo kunt u voor iedere ruimte de juiste tegel kiezen.

Van aankoop tot tegels leggen

Tegels leggen? Ook dit kunt u via onze tegelbedrijf laten uitvoeren. Koopt u bij ons tegels dan kunnen wij een professionele tegelzetter aanbieden. Dit tegelzetbedrijf werkt altijd via de hoogste standaard als het gaat om kwaliteit, afspraken nakomen en garanties. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe tegels. Ook voor het leggen van vloertegels of het zetten van wandtegels bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Tegels kopen doet u bij tegel specialist Jan van Sundert

Koop uw tegels bij Jan van Sundert. Jan van Sundert bestaat inmiddels 50 jaar en heeft dus ruime ervaring als tegel specialist. Daarnaast kopen wij groot in waardoor we veel tegel aanbiedingen hebben en goedkope tegels kunnen aanbieden.  De grote showroom, ruime ervaring en altijd scherpe prijzen maakt Jan van Sundert het meest uitgebreide tegelbedrijf in uw regio. Kom snel langs of maak een afspraak en laat u vrijblijvend adviseren en informeren.

Onze tevreden klanten

Select the kitchen on our site
Book an appointment with us
Visit our showroom for better feel
Get delivery in 10-12 weeks
Let's Book an appointment
BEZOEK ONZE SHOWROOM
Gewoon goed in keukens, badkamers en tegels
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur 0765048800