Maatwerk sauna’s bij Jan van Sundert

Het fijn hebben thuis, dat vinden we belangrijk. Jan van Sundert staat in de regio bekend als badkamerspecialist. Dat is niet alles wat we doen! Naast prachtige badkamers ontwerpen en maken we ook sauna’s op maat.

Van idee tot ontwerp

We zijn goed in het ontwerpen van sauna’s op maat. Stel: u hebt onder de trap nog wat loze ruimte en zou hier graag een sauna wegzetten, of bijvoorbeeld in de garage of de badkamer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van uw ruimte ontwerpen we een sauna die helemaal voldoet aan uw wensen. We kunnen bij het ontwerp rekening houden met ramen, ingewikkelde hoekjes en andere factoren. Zo weten we zeker dat de sauna precies past en u de ruimte optimaal gebruikt.

Van ontwerp naar montage

Nadat u met een van onze adviseurs uw droomsauna heeft ontworpen starten we met het bouwen van uw sauna. Dit doen we volledig in eigen beheer. Onze vakmannen in de werkplaats in Etten-Leur bouwen uw sauna volledig op. Vervolgens halen ze de sauna in delen uit elkaar zodat de sauna in één dag bij u kan worden gemonteerd. U hebt dus binnen no time een prachtige maatwerk sauna in huis.

De mogelijkheden

Omdat de we maatwerk sauna’s volledig zelf bouwen zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen voor een Finse sauna, een infrarood cabine of een combinatie van beiden. Het is namelijk ook mogelijk combi sauna’s te ontwerpen. Daarnaast kunt u verlichting plaatsen in de sauna, evenals bankjes, leuningen, etc. Een van onze saunaspecialisten kan u helpen de juiste keuzes te maken in de ontelbare mogelijkheden. Hij of zij kan u voorlichten over de mogelijkheden, voorbeelden laten zien en bespreken welke opties in uw situatie het meest interessant zijn.

Meer weten over onze maatwerk sauna’s?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw droomsauna? Neem dan contact met ons op of plan direct een afspraak.

Onze tevreden klanten

Select the kitchen on our site
Book an appointment with us
Visit our showroom for better feel
Get delivery in 10-12 weeks
Let's Book an appointment
BEZOEK ONZE SHOWROOM
Gewoon goed in keukens, badkamers en tegels
Lokkerdreef 10, 4879 ND Etten-Leur 0765048800