Blog | Nieuws en inspiratie | Jan van Sundert

Dit zijn de 7 keukentrends van 2022

Keukentrends 2022| Jan van Sundert

De keuken is één van de belangrijkste onderdelen van een woning. Zoals in de rest van het interieur veranderen stijlen en trends geleidelijk. Zo zagen we vorig jaar dat de mat zwarte keuken dé trend van het jaar werd en ook dit jaar onverminderd populair zal blijven. Maar welke nieuwe trends gaan in 2022 hun intreden doen? En welke gaan we in onze showroom terugzien? We zetten de zeven belangrijkste ontwikkelingen voor je op een rijtje.

Read more

De 5 leukste badkamertrends van 2022

Badkamertrends 2022 | Jan van Sundert

Jouw badkamer is de ruimte bij uitstek om helemaal tot rust te komen na een drukke dag. Zoals ook in de rest van het interieur veranderen trends in deze ruimte geleidelijk. Zo zagen we bijvoorbeeld vorig jaar vaak de inloopdouche terug. Daarnaast was misschien mat zwart in de badkamer wel dé belangrijkste ontwikkeling. Maar wat zijn de trends voor 2022 en welke daar van gaan we terug zien in onze showroom? We zetten de 5 belangrijkste ontwikkelingen voor je op een rijtje.

Read more

Binnenkijken bij Peter en Ankie

Landelijke keuken in appartement | Jan van Sundert

Iedere woning vraagt om een eigen aanpak om alles met de grootste zorgvuldigheid binnen te krijgen. Op het moment dat Ankie en Peter hun handtekening zetten onder de aankoop van hun badkamer en keuken, werd duidelijk dat deze levering een mooie uitdaging zou worden.

Read more

Maak indruk met je toiletruimte

toilet met fontein en grijze onderkast

Als je van plan bent om je toiletruimte te renoveren komt er veel bij kijken. De keuze is enorm als het gaat over producten en materialen. Waar moet je allemaal aan denken? We zetten het even op een rij voor je. 

Read more

Kies voor gemak met een Franke multiwater kraan.

koper franke multiwater kraan

Op zoek naar speciaal water uit uw kraan, voor een betaalbare prijs? Dan kunnen wij de multiwater kranen van Franke aanbevelen! Al het speciale water is gezuiverd, of het nu sprankelend, gekoeld of kokend is. Het systeem kan zo samengesteld worden zodat het precies aansluit bij wat u nodig heeft. Weet u nog niet zeker welk systeem bij u past? Dat is geen probleem, alle multi-water systemen kunt u upgraden.

Read more