Blog | Nieuws en inspiratie | Jan van Sundert

Dit zijn de 8 keukentrends van 2023

Keukentrends 2023 | Jan van Sundert

Een keuken wordt een steeds belangrijkere onderdeel van een woning. Het is dé ruimte waar je na een lange dag met de familie samen komt. Sterker nog, meer dan ooit wordt de complete interieurstijl aangepast op keukens. Dat zorgt er voor dat er veel beweging is in de keukenwereld. Zo zagen we in 2022 dat naast de zwarte keuken ook de grijze keuken aan een opmars bezig is. Maar wat gaan we in 2023 terug zien en wat komt er terug in onze showroom? We zetten de belangrijkste trends voor je op een rijtje.

Read more

Dit zijn de 5 badkamertrends van 2023

Badkamertrends 2023 | Jan van Sundert

De uitstraling van een badkamer veranderd de laatste jaren erg snel. Een moderne badkamer wordt steeds meer gebruikt om tot rust te komen na een drukke dag. Daardoor zien we de ontwikkelingen in een razend tempo veranderen. Daarom zetten we de 6 belangrijkste badkamertrends van 2023 voor je op een rijtje.   

Read more

Een kleine keuken inrichten in 5 stappen

Kleine keuken inrichten | Jan van Sundert

Wil je het maximale uit jouw kleine keuken halen? Vaak wordt een kleine keukenruimte gezien als een last. Hoe richt je namelijk een kleine keuken in zodat je voldoende beweeg- en opbergruimte houdt? Dagelijks krijgen we deze vragen tijdens adviesgesprekken. En dat terwijl een kleine keuken juist zo knus en sfeervol is. Met een aantal simpele tips wordt jij verliefd op jouw kleine keuken.

Read more

De 9 mooiste legpatronen voor tegels

Legpatronen tegels

Bij de aankoop van tegels moet er ook altijd gedacht worden aan het legpatroon van de tegel. Per legpatroon creëer je namelijk een totaal andere sfeer in een ruimte. Misschien heb je al snel een voorkeur voor het type tegel, bijvoorbeeld houtlook. Ga je deze dan in halfsteenverband, kwartsteenverband of in visgraatmotief leggen? Naast een ander effect, zit er ook een prijsverschil in het leggen van deze patronen. Het leggen van visgraat tegels vraagt namelijk een grotere uitdaging en is daarom duurder. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we hieronder de meest populaire patronen onder elkaar gezet.

Read more

Inspiratie voor jouw marmerlook badkamer

Marmerlook badkamer

De vraag naar een marmerlook badkamer wordt steeds groter. Het mag namelijk allemaal wat luxer de laatste jaren. Een simpele manier om dit voor elkaar te krijgen is door te kiezen voor marmerlook tegels. Mogelijk heb je dit een tijdje geleden al gelezen toen we de badkamertrends voor 2022 op hebben gesteld. Maar wat is er allemaal mogelijk? En is een marmerlook badkamer niet ontzettend duur? Om je te voorzien van inspiratie voor jouw nieuwe badkamer, zetten we de belangrijkste vragen en feiten op een rijtje.  

Read more

Greeploze keuken: Inspiratie voor jouw moderne keuken

Greeploze keuken | Jan van Sundert

Eén van de meest voorkomende elementen in een moderne keuken zijn greeploze lades en keukenkasten.  In een moderne keuken is alles gebaat bij een strak lijnenspel. Een greeploze keuken past dus perfect in dat verhaal. Staat er over een tijdje een verbouwing op de planning en wil je eigenlijk wel erg graag greeploze lades? Haal inspiratie uit dit artikel. We laten zien wat de mogelijkheden zijn en geven enkele inspirerende voorbeelden.

Read more

Badkamer verbouwen: Alle tips en de kosten

Badkamer verbouwen

Staat er binnenkort een verbouwing of renovatie van jouw badkamer op de planning? Na twintig jaar ben je mogelijk uitgekeken op jouw badkamer en is het tijd voor iets nieuws. Of misschien heb je een nieuw huis gekocht en is de badkamer niet helemaal naar jouw wensen? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom jouw badkamer toe is aan een renovatie of een verbouwing. Maar waar ga je eigenlijk aan beginnen en waar moet je dan rekening mee houden? Welke kosten zijn er mee gemoeid? Bij Jan van Sundert werken we dagelijks mee aan het realiseren van nieuwe badkamers. Met deze ervaring helpen we je in dit artikel graag een stukje op weg.

Read more

Maak je keuken compleet met een achterwand

Achterwand keukens

Het is waarschijnlijk één van de laatste dingen waar je over nadenkt als je een nieuwe keuken gaat kopen: hoe gaan we de achterwand bekleden? Vreemd eigenlijk, omdat het erg bepalend is voor de sfeer in jouw keuken. Bij de aanschaf van een nieuwe keuken zul je eerder nadenken over de opstelling, de kleur en welke apparatuur belangrijk is. Lees dit artikel om er achter te komen welke achterwand jouw keuken compleet maakt. We zetten de verschillende opties met voor- en nadelen onder elkaar.

Read more

Badkamerinspiratie: Opvallende combinaties

Badkamerinspiratie opvallende badkamers

Op zoek naar inspiratie voor jouw opvallende toekomstige badkamer? Eerder dit jaar benoemden we het al als één van de badkamertrends van 2022: Gewaagde combinaties in de badkamer. Bij Jan van Sundert merken we dat opvallende kleuren steeds populairder worden. Daarom laten we dat ook steeds vaker in onze badkamer showroom terugkomen. In dit artikel helpen we je in een paar stappen op weg en laten we je inspirerende voorbeelden zien.

Read more

Binnenkijken: Het hotelchique interieur van Edwin en Marjolijn

Hotel chique keuken | Jan van Sundert

Modern en sfeervol zijn de effecten waar je aan denkt als je het interieur van Edwin en Marjolijn bekijkt. Hun nieuwbouwwoning straalt een hotelchique effect uit. Via het Instagramaccount @innoved_create_to_inspire delen ze met enige regelmaat mooie en inspirerende foto’s van hun prachtige inrichting. In hun zoektocht naar hun droomkeuken en badkamers kwamen ze uit bij Jan van Sundert. “De grote inspirerende showroom en het prettige gesprek met de adviseur gaven de doorslag.”

Read more